Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Jag, mitt i livet - 9 mars 2008 18:56

Det börjar redan dra i ögonen...Ha inte sovit så himla bra i natt, så det får bli desto tidigare ikväll.

Har ätit kvällsmaten redan för jag ska vara fastande sedan 10 timmar bakåt när jag lämnar prover imorgon. Hoppas jag sover gott så jag slipper vakna av att vara hungrig, det är ju en plåga!

När jag gick upp på övervåningen första gången imorse såg jag direkt den förändring vi åstadkom med att rensa och ta bort saker /skräp igåår. Idag har jag fotat mera saker och lagt ut på Tradera. Det tar sin runda tid men är värt det när allt är gjort. Hopas det resulterar i lite pengar också...:)

Det har inte varit mycket av solen synlig här idag. Lika gott att ha stannat inne. Det är lättvindigt att ha katter i huset sånna dagar. Bara att öppna dörren, vare sej de vill in eller ut. Har 4 st så det kan bli mycket dörröppnande i o f sig...   :)

Jag väntar väldigt på de första dagarna när man känner att det är fullt möjligt att ha dörren öppen ett bra tag efter att man kommit hem från jobb. Det är härligt!


Nu spikas det nere. Äldsta tösen är ganska duktig på att fotografera och jag har lovat henne att ha en "egen" vägg nere i hallen, med foto på....

Vilken fart det blev på skrivaren när hon fata att det var sant!

Ett collage från olika tillfällen eller ställen kan fånga folks intresse för en stund...eller länge för den delen.Ska ta ett foto på alla foton senare så ni kan få se...

Gó kväll till Er alla!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards